Logo bredavandaag.nl

Jongens Push beleven goede eerste dag tijdens Trophy

  Sport

BREDA - De jongens van Push hebben zich geplaatst voor de halve finale van de Push Hockey Trophy. Die wordt dit weekeinde voor het eerste gespeeld op de velden van Push.
De oudste jeugd van Nerderlandse tophockeyteams speelde zaterdag de eerste ronde, tenminste bij de jongens, waar een knock-outsysteem gehandteerd werd. Bij de meisjes viel dat schema in het water door de late afzegging van een van de teams, waardoor een oneven aantal deelnemers onstond. De A-meiden spelen daardoor in een competitie-opzet.
De jongens van Push wonnen hun drie wedstrijden. Tegen plaatsgenoot Zwart-Wit werd het 6-0, tegen Union 4-1 en tegen Rotterdam 4-2. het team, dat in de competitie uitkomt in de hoogste, landelijke, klasse, ontmoet in de halve finale Victoria. De andere halve finale gaat zondag tussen Rotterdam en Den Bosch. De winnaar treffen elkaar om 15.00 in de finale.
Bij de meisjes heeft de thuisclub gewonnen van Kampong en verloren van Rotterdam. Vandaag staan er voor de meidenvan Push nog twee wedstrijden op de rol.
De Push Hockey Trophy staat voor het eerst op het programma. Push wil ermee aangeven dat het de club Push serieus is met tophockey.
FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief