Logo bredavandaag.nl
Eerste Linkedin Borrel bij Outdoor Brabant. foto Raymond Tilieu
Eerste Linkedin Borrel bij Outdoor Brabant. foto Raymond Tilieu

Outdoor Brabant start met paardloze netwerkavond

  Sport

BREDA – Terwijl de trailers met paarden hun weg zoeken op het terrein, de stalknechten de dieren verzorgen en de parcoursbouwers de laatste hand leggen aan de hindernissen, zoeken de ondernemers elkaar. Het is de Outdoor Brabant Linkedin Borrel.


Outdoor Brabant, voorheen Breda Hippique, startte woensdagavond met een experiment, zoals ook de kersverse voorzitter Ton Overeem even aanstipte. Een Linkedin Borrel. Niet de gebruikelijke, zoals in de Bredase Linkedingebruikers al gewend zijn, maar op het terrein.

Daarmee gebruikt de organisatie de laatste avond voordat het sportevenement echt losbarst ook om sponsors en niet sponsors met elkaar te verbinden. “We willen op deze manier nieuwe mensen kennis laten maken met ons evenement”, geeft Overeem aan.

En dat lukt, zo lijkt het. Binnen en in het heerlijke avondzonnetje buiten mixen sponsors en Linkedin-gebruikers vrolijk met elkaar. “Indrukwekkend”, zo beschrijft Viktor Bakker van Kavel 7 het terrein. En zo zetten meer ondernemers hun eerste stap in de paardenwereld.

Vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen en ondernemers zoeken verbindingen. “We hebben verschillende businessclubs uitgenodigd en waren verrast door de 350 voorinschrijvingen”, stelt Overeem, die daarmee ook tevreden is over de avond.

Outdoor Brabant is sowieso dit jaar nog meer dan ooit tevoren een relatieevenement. Donderdag een walking diner met muziek van de Crazy Piano’s, vrijdag de businessborrel van de Rabobank en zaterdag en zondag volop gelegenheid tot netwerken en genieten van sport vanuit de VIP-tent.

Meer over Outdoor Brabant:
http://www.bredavandaag.nl/nieuws/evenementen/outdoor-brabantFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief