NAC won zondag de thuiswedstrijd tegen Excelsior met 2-0 foto Peter Visser

NAC wint van Excelsior

Sport

STEENAKKER - NAC Breda was zondag in eigen huis te sterk voor Excelsior. De ploeg van John Karelse versloeg de Rotterdammers met 2-0.

In de 25ste minuut maakte Robbert Schilder de eerste goal na een diepte paas van Kees Luijckx. Nog voor de rust kreeg het gele leger nog de mogelijkheid om de voorsprong te verdubbelen, maar kregen ze dat niet voor elkaar. Zo haalde Samuel Scheimann de bal van de lijn na het schot van Alex Schalk en Ă–mer Bayram schoot net naast het doel.

Ook in de tweede helft kreeg NAC volop kansen, om afstand te nemen van Excelsior. Jason Oost en Roland Alberg hadden nog de kans om 1-1 te maken. Kort nadat Robbert Schilder de paal raakte, zorgde Anthony Lurling in de tachtigste minuut alsnog voor de 2-0.