Logo bredavandaag.nl
De jubileumeditie van het sportgala was een groot succes. Voor een volle zaal werden de sporters van het jaar bekend gemaakt.
De jubileumeditie van het sportgala was een groot succes. Voor een volle zaal werden de sporters van het jaar bekend gemaakt. (Stadsfotograaf Breda)

Vetter en Meyer sporters van het jaar in Breda (foto's)

  Sport

BREDA - Atlete Anouk Vetter en judoka Roy Meyer zijn vrijdagavond verkozen tot sportvrouw en sportman van het jaar voor de gemeente Breda. Zij ontvingen deze onderscheiding tijdens het jaarlijkse Sportgala in het Chassé Theater.


Op de feestelijke avond werden ook de prijzen uitgereikt voor de sporttalenten en sportploeg van het jaar, evenals een onderscheiding voor de sporter met een beperking.

Sporttalent van het jaar bij de mannen werd tennisser Julian Prins, bij de vrouwen ging deze aanmoedigingsprijs naar Marij van der Mast. Sportploeg van het jaar werd het damesteam van Push, dat na jaren weer naar de hoofdklasse promoveerde.

De titel voor de sporter met een beperking ging naar atlete Luna Jansen. Anouk Vetter kreeg ook de prijs der sporters, gekozen door de aanwezige sporters in de zaal. Vetter kreeg de prijs uit handen van haar voorganger Nadine Broersen, tevens haar trainingsmaatje bij AV Sprint.

Bekijk de fotoreportage van het Sportgala 2016FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief