Logo bredavandaag.nl
FC Utrecht Media

Dessers houdt woord: speciaal middagje voor NAC-fan Marien

  Sport

UTRECHT/BREDA - Marien (6) was tot tranen geroerd toen hij kort na de promotie van NAC hoorde dat zijn grote idool Cyriel Dessers na een jaar de club al weer ging verlaten. Zijn vader plaatste een filmpje online waarin de reactie van Marien te zien én te horen was.


Dat filmpje maakte heel wat los. Veel fans herkenden zichzelf in het jochie, maar ook de topschutter zelf reageerde. Dessers plaatste al snel een filmpje online dat hij met een bijzonder cadeau zou komen.  

En dat kwam. Zondag voorafgaand aan FC Utrecht - NAC kwam de slagroom op de taart. Marien mocht met de vriendelijke topschutter het veld op. In een shirt van Utrecht, dat wel.

“Natuurlijk zijn de perikelen rondom de transfer van Cyriel, en de invloed die dit had op dit kereltje, ons niet ontgaan”, laat FC Utrecht-woordvoerder Perry Hendriks weten. “Wij zijn blij dat we Marien op deze wijze hebben kunnen herenigen met zijn idool en hopen dat het een moment is dat hij nog een leven lang zal koesteren. FC Utrecht is blij dat het hier op een mooie manier in heeft kunnen faciliteren en wij kijken uit naar de return op 23 december.”

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief