Ans Janssen

Haagse Beemden Loop vervroegt starttijden; inschrijven gestart

  Sport

BREDA - De inschrijvingen voor de negenentwintigste editie van de Haagse Beemden Loop zijn geopend. De loop staat gepland voor 27 mei. Lopers krijgen in elk geval te maken met een andere planning dat afgelopen jaren. De organisatie heeft de starttijden namelijk gewijzigd.


Dat geldt voor alle onderdelen. Er wordt ook eerder op de dag gestart. De Kidsrun start om 11 uur, daardoor kan de tien kilometer om 12 uur starten. Daarnaast zijn de vijf en vijftien kilometer uit elkaar gehaald. De laatste grote wijziging is dat er vier startgroepen zijn bij de Obstacle Trail Run. Om opstoppingen te voorkomen start er nu ieder kwartier een groep deelnemers.

Via de website kan er voor diverse afstanden worden ingeschreven. De afstanden dit jaar zijn: vijf, tien en vijftien kilometer wegwedstrijd en de achteneenhalve kilometer lange Trail Run. Daarnaast is er ook nog een Kidsrun voor kinderen van vier tot twaalf jaar. Zij kunnen eventueel samen met ouders of andere begeleiders rennen.

Inschrijven met korting kan tot zondag 20 mei. Daarna is inschrijving alleen mogelijk op de dag zelf of zaterdag 26 mei. Groepen vanaf vijf personen kunnen zich met 15% korting inschrijven.


 

DIGITALE KRANTEN

De krant
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief