Logo bredavandaag.nl
Vuurwerk en gezang om NAC gemotiveerd wedstrijd twee van de play-offs in te sturen tijdens de open training op zaterdag 20 mei 2017.
Vuurwerk en gezang om NAC gemotiveerd wedstrijd twee van de play-offs in te sturen tijdens de open training op zaterdag 20 mei 2017. (Peter Visser)

Derby: Open training in stadion voor NAC-Willem II

  Sport

BREDA - Het is voor Bredase fans de wedstrijd van het seizoen én dus ook al tijden uitverkocht: NAC-Willem II. Dé derby. Dat NAC deze wedstrijd ook nog eens hele goede zaken kan doen om boven de nacompetitiestreep te blijven, maakt de wedstrijd extra aantrekkelijk.


Voor NAC aanleiding om de laatste training op zaterdag in het stadion én openbaarheid af te werken. Zaterdag om 10.30 uur start het elitekorps van Stijn Vreven met de laatste voorbereidingen voor de wedstrijd die zondag al om 12.30 uur begint. De B-Side is open voor supporters die de training willen komen bekijken. De tribune is bereikbaar via Café Beatrix, dat ook geopend is.

Zaterdag staat in het stadion sowieso al in het teken van NAC-Willem II. Want aansluitend op de training speelt NAC onder 19 tegen de leeftijdsgenoten van Willem II. Dat is eveneens een belangrijke wedstrijd, daar NAC nog in de race is voor promotie. NAC staat derde, Willem II tweede.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief