Logo bredavandaag.nl
Sepp de Roover. foto Peter Visser
Sepp de Roover. foto Peter Visser

Oud-speler Sepp de Roover in RvC NAC voor voetbalzaken

  Sport

BREDA - Oud-NAC-speler Sepp de Roover treedt toe tot de Raad van Commissarissen van NAC. Naast de oud-NAC-speler komt ook Robert Coppens de RvC versterken. Ulvenhouter Coppens is de CEO van De Mandemakers Groep.


Tijdens de eerstvolgende aandeelhoudersvergadering worden de twee officieel benoemd. “Vooruitlopend op de formele benoeming werken de twee voorgedragen commissarissen zich al in om optimaal voorbereid te kunnen beginnen aan hun nieuwe rol”, laat NAC weten. Met de komst van De Roover en Coppens zijn alle posities en portefeuilles in de RvC weer ingevuld. Het afgelopen jaar vertrokken Cecile Koekkoek, Bernard Kin en John Peek uit de RvC.

Sepp de Roover neemt de vacante portefeuille voetbalzaken over, die was vrijgekomen na het afzwaaien van John Peek. De Roover speelde tussen de zomer van 2012  en april 2015 77 officiële wedstrijden voor NAC. De afgelopen jaren werkte De Roover als vertegenwoordiger van Landrover/Jaguar. Momenteel volgt hij een interne opleiding tot vestigingsmanager.

Coppens en De Roover werken zich de komende periode nog in. Coppens neemt de portefeuille Strategische Zaken voor zijn rekening.

 

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief