Logo bredavandaag.nl
Richelor Sprangers.
Richelor Sprangers. (Foto: PETER VISSER)

Richelor Sprangers speelde tegen Messi: ‘Genieten’

  Sport

BREDA - NAC-speler Richelor Sprangers trad met Haïti aan tegen het Argentinië van Messi. Hoe heeft de voetballer die ontmoeting ervaren. We vragen het hem via de app.


- Waarvan heb je genoten?

“Ik heb het meeste genoten van het niveau. Natuurlijk deed Argentinië het rustig aan en gingen ze niet voluit, maar je kon ook daarom al zien dat het niveau zo hoog ligt bij die mensen. En het was natuurlijk genieten om de grote meester zelf te zien spelen.”

- Kwam je optreden als een verrassing?

“Ik had met de staf al afgesproken dat ik mocht invallen, dus niet echt. Maar het was natuurlijk een fijn gevoel dat je eindelijk te horen krijgt dat je mag warmlopen.”

- Ben je voorafgaand aan zo’n wedstrijd bezig met zo’n tegenstander als Messi?

“Ja. Je beleeft de momenten in je hoofd al heel de dag. Je denkt hoe het zou zijn om misschien te scoren en hoe het zou zijn om tegenover Messi, Di Maria, Aguero, Mascherano en Otamendi te staan en een duel met ze aan te gaan. Dus daar heb ik veel over nagedacht.”

- Je korte optreden werd ook nog een goed gewaardeerd: een 7,3.

“Die had ik niet zien aankomen, omdat het eigenlijk een korte invalbeurt was. Al moet ik eerlijk zijn dat ik het best hoog vindt voor zo’n korte invalbeurt. Maar natuurlijk geweldig mooi punt.”


 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief