Afbeelding
Foto: Peter Visser

Ook bekerdroom NAC uit elkaar geknald tegen RKC Waalwijk

Door: Thijs Kroezen Sport

WAALWIJK/BREDA - Wie niet beter wist zou denken dat NAC een amateurclub was die zich knap staande heeft weten te houden tegen profclub RKC. Helaas ligt de realiteit anders en spatte dinsdag ook de bekerdroom van NAC uit elkaar. In Waalwijk werd er met 2-0 verloren van de Waalwijkers. 

De Bredanaars begonnen niet eens heel slecht aan de wedstrijd. Er was veel balbezit en het team kreeg een paar kleine kansen. Al snel zakte de wedstrijd echter terug is een zeer laag tempo. Een individuele fout van Fabian Sporkslede zorgde er zelfs voor dat Baggerman de 1-0 kon binnenschuiven. 

Alsof dat allemaal nog niet erg genoeg was werd het in het begin van de tweede helft ook nog 2-0. Een vrije trap ging onder de door Van Leer geplaatste muur door. NAC wisselde nog een aantal keer, maar nergens was in de tweede helft te zien dat er nog een resultaat gehaald ging worden. 

De spelers werden na het laatste fluitsignaal getrakteerd op een oorverdovend fluitconcert een een 'voetballen, voetballen, voetballen'. Veel supporters spreken van de ergste crisis sinds vele jaren, maar niemand lijkt een oplossing te hebben voor het enorme probleem.