NAC en Willem II speelden zondag 21 oktober met 2-2 gelijk.
NAC en Willem II speelden zondag 21 oktober met 2-2 gelijk. (Foto: Peter Visser)

Forza Refurbished nieuwe rugsponsor NAC

  Sport

BREDA - Forza Refurbished is de nieuwe rugsponsor van NAC. Het Bredase bedrijf vervangt per direct Energieflex, het bedrijf dat onlangs failliet werd verklaard.


Forza Refurbished sponsort sinds juli 2017 de Bredase BVO al, en heeft zich nu in ieder geval tot het einde van dit seizoen aan de club verbonden als rugsponsor.

Het bedrijf uit Breda verkoopt refurbished hardware. “Forza Refurbished en NAC kunnen elkaar met deze deal van dienst zijn”, aldus Jan-Willem van Dijk, algemeen directeur van Forza. “Forza helpt NAC financieel na het wegvallen van Energieflex. Tegelijkertijd biedt de rugsponsoring Forza Refurbished de gelegenheid om verder te investeren in de branding van haar merk.”

“Met Energieflex verliezen we onverwachts een betrokken sponsor, dat is ontzettend balen”, laat Eric Matijsen, Commercieel Manager van NAC weten. “We hebben in de afgelopen weken snel moeten schakelen om dat gat op te vullen. In onze zoektocht zijn we uitgekomen bij Forza Refurbished. Een mooi Bredaas bedrijf dat direct enthousiast was om deze samenwerking aan te gaan. Zij steunen ons, wij streven er op onze beurt naar om een steentje bij te dragen aan het verder op de kaart zetten van dit bedrijf.”

Mura Kuijpers


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief