Pierre van Hooijdonk.
Pierre van Hooijdonk.

Van Hooijdonk onbezoldigd technisch adviseur NAC

  Sport

BREDA - Oud-NAC-spits en voormalige international Pierre van Hooijdonk gaat NAC de komende tijd advies geven over spelers en technisch beleid. Van Hooijdonk doet dat onbezoldigd samen met Tim Gilissen, Mitchell van der Gaag en Cor van Rooij.


De vier doen dit als technisch platform op interimbasis totdat de Raad van Commissarissen (RvC) en Commissie van Aandeelhouders (CvA) de zoektocht naar een nieuwe directie hebben voltooid.  het viertal neemt dringende technische zaken waar en gaat zich buigen over het versterken van de selectie in de winterstop, het onderhouden van de relatie met de City Football Group, het doorzetten van de ontwikkeling van het topsportklimaat op het trainingscomplex in Zundert en de verdere ontwikkeling van de jeugdopleiding.

Pierre van Hooijdonk gaat zijn energie vooral steken in het leggen van contact en het voeren van gesprekken met spelers met betrekking tot in- en uitgaande transfers. Dit gaat hij doen in samenwerking met Cor van Rooij, die vanuit de CvA naar voren is geschoven om de brug te vormen tussen de interim kerngroep, RvC en aandeelhouders.

Tim Gilissen is aangesloten vanuit het management van NAC voor de voortzetting van het ingezette middellange- en lange termijn beleidsplan. Mitchell van der Gaag maakt vanuit zijn huidige functie als hoofdtrainer de verbinding met de technische staf en voert samen met hen overleg over de wensen en invulling van posities in het elftal.

Besluiten die door het viertal worden genomen worden altijd ter goedkeuring voorgelegd aan de RvC, laat NAC weten, ‘mede om de financiële kaders secuur te bewaken’.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief