Nac wint thuis van Heerenveen.
Nac wint thuis van Heerenveen. (Foto: Peter Visser)

NAC haalt met Karami (Vitesse) eerste winterversterking

  Sport

BREDA - Khalid Karami maakt het seizoen af bij NAC Breda. NAC en Vitesse zijn akkoord over een huurovereenkomst tot medio 2019. De 29-jarige verdediger staat woensdag voor het eerst op het trainingsveld op het Autotaalglas Trainingscentrum in Zundert. Bij NAC wordt Karami herenigd met hoofdtrainer Mitchell van der Gaag, met wie hij eerder al succesvol samenwerkte bij Excelsior. 


De in Amsterdam geboren Karami maakte in 2011 zijn debuut in het betaalde voetbal voor Go Ahead Eagles. Na twee seizoenen in Deventer verhuisde hij naar Excelsior. In zijn eerste zijn bij de Kralingers promoveerde Karami via de play-offs meteen naar de Eredivisie. Na vijf seizoenen en 154 officiële wedstrijden ruilde hij het rood-zwart van Excelsior afgelopen zomer in voor het geel-zwart van Vitesse. In de eerste seizoenshelft kwam Karami tot één officiële wedstrijd voor Vitesse.

Khalid Karami noemt de verhuur op de site van NAC een goede uitkomst. "Ik heb hele goede ervaringen met de trainer opgedaan bij Excelsior. Dat opgeteld bij het gegeven dat NAC een prachtige club is met een stadion vol mensen die echt leven voor het voetbal, gaf mij de doorslag om voor NAC te kiezen."FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief