Foto: Peter Visser

Spaanse voorbereiding NAC op kraker tegen Willem II

  Sport

BREDA – Zoals het er nu naar uitziet, reist NAC samen met nieuwkomer Khalid Karami en de nieuwe assistent-trainer Maurice Verberne zaterdag af naar Zuid-Spanje. Van 5 tot en met 11 januari bereidt de ploeg van trainer Mitchell van der Gaag zich in Atamaría, onder de rook van Cartagena, voor op de tweede seizoenshelft.


De accommodatie waar de ploeg terechtkomt is gespecialiseerd in het ontvangen en faciliteren van sportteams. Naast NAC verblijft ook het Belgische Sint-Truidense VV (STVV) in Atamaría. Op maandag 7 januari speelt NAC om 16.00 uur een vriendschappelijke wedstrijd tegen de huidige nummer zes van de Jupiler Pro League op het trainingscomplex waar NAC die week verblijft.

Olivier Rommens reist zaterdag niet mee met de ploeg naar Spanje. NAC en Rommens zijn eind december in onderling overleg uit elkaar gegaan. Het is nog niet bekend waar Rommens zijn loopbaan voortzet.

NAC hervat de competitie op zondag 20 januari met de cruciale wedstrijd tegen rivaal Willem II in Tilburg. In de eerdere ontmoeting van dit seizoen in het Rat Verlegh Stadion eindigde het duel in 2-2. Na Willem II volgen nog twee wedstrijden tegen directe concurrenten. NAC ontvangt op 25 januari om 20.00 uur eerst ADO Den Haag thuis en gaat daarna op 1 februari om 20.00 uur bij De Graafschap op bezoek.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief