Breda Urban Trail 2018.
Breda Urban Trail 2018. (Foto: Bart Hoogveld/KLM Urban Trail Breda)

Urban Trail keert terug voor derde editie

  Sport

BREDA - 2200 lopers die zich door onder meer monumentale panden een weg banen voor hun trimronde door Breda. Dat is de Urban Trail. Na twee succesvolle edities keert de run op zondag 24 maart als de KLM Urban Trail Breda terug met een vernieuwd parcours.


Het wordt volgens de organisatie een bijzondere editie. Een aantal bekende locaties, maar ook heel wat plekken die Bredanaren niet goed kennen zijn in het parcours opgenomen. De eerste locaties zijn nu al bekend: Cross Jumps en Run2Day Breda. "We zijn ontzettend trots om ook dit jaar weer onderdeel van de KLM Urban Trail Breda te zijn", zegt Joan Artigas van Run2Day Breda. De komende weken worden de andere locaties stap voor stap bekendgemaakt. De binnenstad van Breda vormt opnieuw het decor van dit spectaculaire evenement.

Als hardloper of wandelaar krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 km of 10 km. Het parcours van 5 km is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om ook mee te doen. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie. Deelnemers kunnen op het parcours bij de splitsing kiezen of ze voor de 5 km of de 10 km gaan.

Inschrijven kan vanaf via de website www.klmurbantrailbreda.nl. Vorig jaar was het evenement met 2.200 deelnemers uitverkocht.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief