NAC-Willem II (15 april 2018)
NAC-Willem II (15 april 2018) (Foto: Peter Visser)

NAC-fans stoken vuurtje op in Tilburg

  Sport

BREDA - Ontmoetingen tussen NAC en Willem II zijn voor veel fans de wedstrijden van het jaar. De afgelopen jaren was de rivaliteit meestal aanleiding voor vriendelijke plaagstootjes, waar in elk geval door de meerderheid van de betrokkenen om gelachen kon worden. 


Van luiers tot strontkarren en de dienstregeling voor de Toto-divisie. Zondag spelen Willem II en NAC in Tilburg tegen elkaar, op het weinig attractieve tijdstip van 12.15 uur, maar dat terzijde. 

Voor de fanatieke NAC-supporters aanleiding een bezoekje te brengen aan Tilburg, blijkt op de Facebook-pagina van Front076. Bij het Willem II-stadion lieten fans een aantal spandoeken achter die duidelijk maakten dat leedvermaak het goed doet. 'Sol(d) Out' zegt het ene, verwijzend naar de vertrokken topschutter. 'Altijd uitverkoop, nooit uitverkocht' haakt daar op in.

Zondag blijkt tegen 14.30 uur wie het laatste lacht. NAC kan bij winst weer een stap richting veilige haven zetten. Bredaas verlies is ongetwijfeld inspiratie voor Tilburgse grappenmakers.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief