Banjeren door de modder.
Banjeren door de modder. (Foto: Gert-Jan van Linschoten)

Vijftigste editie van de Mastboscross gewonnen door Butter en Luijten

  Sport

BREDA – In de eerste maand van het nieuwe jaar staat traditiegetrouw de Mastboscross op het programma. In een drijfnat Breda is de 50e editie van de Matsboscross  zondagmiddag gewonnen door Michel Butter en Anne Luijten. 


Eerder was al bekend geworden dat Michiel Butter samen met zijn teamgenoten Edwin de Vries en Ronald Schröer meedeed aan deze cross. Het is Butter dus met een tijd van 33.59 minuut gelukt om zijn teamgenoten achter zich te houden. De Vries eindigde op de tweede positie met een tijd van 34.15 minuut en Schröer eindigde op plek drie met een tijd van 34.24.

Bij de vrouwen was het Anne Luijten die er met de winst van doorging. Ze behaalde de finish met een tijd van 28.30. Achter haar eindigde Roos Blokhuis met een tijd van 28.51 op plek twee. De derde plek was voor Diane van Es. Zij finishten zeven seconden na Blokhuis.

De regionale successen van de Mastboscross kwamen vooral van junior Niels Laros (Scorpio) en master Michiel van Nispen (Sprint). De overige uitslagen van de Mastboscross zijn hier terug te vinden.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief