Foto: Archief

Hockeyclub BH&BC lanceert Clubcard

  Sport

BREDA - BH&BC Breda introduceert de Rabobank Clubpas. Met deze pas kunnen leden sneller afrekenen. Door de invoering van dit systeem zit er geen cash geld meer in de kas en hoeft niemand meer met geld over straat. 


"Onze jeugdleden (die vaak nog geen pinpas hebben) hoeven nu niet meer met geld over straat of op de club te lopen", laat voorzitter Marjon Wanders weten. "En ook voor ons zelf is het natuurlijk veiliger om geen kasgeld meer in huis te hebben of weg hoeven te brengen. Bovendien werkt cashless sneller bij het afrekenen en is het voor seniorenteams ook erg praktisch: de clubcard kan fungeren als pot."

Compleet pakket
De pas is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de hockeyclub en Rabobank Breda. "We hebben al heel lang heel goede contacten met de Rabobank", vertelt Wanders. "Ze zijn onze huisbankier en zijn ook al jaren als sponsor verbonden aan onze club. En nu sponsoren ze dus deze clubcard en denken ze met ons mee over de introductie." Alle jeugdleden krijgen een pas, net als de seniorenteams. Half februari zijn de passen verstuurd. Vanaf 16 maart kan hij gebruikt worden op de club.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief