Foto: Pixabay

Recordaantal Bredase teams bij Cruyff Courts kampioenschappen

  Sport

BREDA - Nog nooit deden er zoveel Bredase teams mee aan de Cruyff Courts kampioenschappen. De stadsfinales vinden plaats op 3 en 10 april.


Op de Cruyff- en NAC-trapveldjes verspreid over vier locaties in Breda gingen acht teams door naar de volgende ronde. Zij strijden op woensdag 10 april om de titel 'Kampioen van Breda'. Van de in totaal vijfenvijftig teams doen er achttien meidenteams mee. Zij spelen op woensdag 3 april de stadsfinale.

Tijdens de stadsfinales komt 'pannakoning' Nasser El Jackson een openingsact opvoeren. Aan het einde van elke finale, komen er twee winnaars uit de bus. Deze twee meiden- en twee jongensteams gaan door naar de landelijke halve finale die dit jaar in Breda plaatsvindt. De finale vindt plaats in Nijmegen. Ook winnen de sportiefste meiden- en jongensteams van de stadsfinale in Breda een rondleiding door het stadion van NAC.

De stadsfinale voor de meiden vindt plaats van 13.15 uur tot 17.00 uur op de Cruyff Court in Hoge Vucht; Die van de jongens op de Cruyff Court in Haagse Beemden. De halve finale van de jongens en de meiden vindt plaats op zondag 26 mei op de Cruyff Court Hoge Vucht.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief