Pol van Boekel floot eerder dit jaar onder de wedstrijd tussen NAC en ADO Den Haag.
Pol van Boekel floot eerder dit jaar onder de wedstrijd tussen NAC en ADO Den Haag. (Foto: Peter Visser)

Van Boekel en Lindhout fluiten cruciale duels NAC

  Sport

BREDA - De komende twee duels die gaan bepalen of NAC een langer verblijf in de Eredivisie tegemoet kan zien, uit tegen Fortuna Sittard en thuis tegen Feyenoord, staan respectievelijk onder leiding van Pol van Boekel en Allard Lindhout. 


Van Boekel wordt op zondag 21 april bijgestaan door de assistenten Johan Balder en Peter Janson. De vierde official van dienst is Luca Cantineau. Vanuit Zeist wordt het kwartet bijgestaan door Serdar Gözübüyük als VAR en Steven van der Vrande als assistent-VAR. De wedstrijd in Sittard begint om 14.30 uur. 

Drie dagen later geeft Allard Lindhout in het Rat Verlegh Stadion in Breda het startsein voor de competitiewedstrijd tegen Feyenoord. De arbiter wordt tijdens het duel bijgestaan door de assistenten Richard Polman en Cristian Dobre. De vierde official van dienst is Sander van der Eijk. Het kwartet in Breda wordt vanuit Zeist bijgestaan door de VAR Danny Makkelie en zijn assistent Marco Ribbink. De aftrap op woensdag 24 april in Breda is om 20.45 uur.

Mocht NAC zondag in Fortuna verliezen en de concurrenten Excelsior en De Graafschap winnen, dan kan bij een volgend verlies tegen Feyenoord degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie een feit zijn...

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief