CM staat al voor het vierde jaar op het shirt bij NAC.
CM staat al voor het vierde jaar op het shirt bij NAC. (Foto: Peter Visser)

CM.com stopt 'waarschijnlijk' als hoofdsponsor NAC

  Sport

BREDA - Het is waarschijnlijk dat CM.com stopt als hoofdsponsor van NAC. Dat zegt CEO Jeroen van Glabbeek. Hij houdt de deur echter wel op een kier. "Over twee weken hebben we een eerste gesprek gepland staan met de nieuwe directeur."


Dat dit gesprek nu pas op de rol staat, komt door de personele wisselingen bij NAC het afgelopen half jaar. "Wij hadden altijd intensief contact met Justin Goetzee, daarna is er natuurlijk veel gebeurd. Wij hebben ook bewust even wat afstand genomen." De afgelopen periode was er wel informeel contact tussen NAC en CM, geeft hij aan.

Van Glabbeek laat weten benieuwd te zijn naar het verhaal van NAC en de plannen. "Mochten we geen hoofdsponsor meer blijven, dan blijven we op een of andere manier als sponsor betrokken. We blijven er sowieso komen."

CM.com is sinds vier jaar hoofdsponsor van de Bredase club, in eerste instantie onder de naam CM Payments. Sindsdien heeft het Bredase techbedrijf ook diverse diensten geleverd aan NAC. Zo lopen ticketing en secondary ticketing, uitnodigingen voor pers en incasso van seizoenskaarten via technologie van het bedrijf. "Dat staat los van de sponsoring."


 

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief