Jan Braspenning en Dwerg.
Jan Braspenning en Dwerg. (Foto: Facebook NAC.nl)

Charmeoffensief NAC met filmpje om fans te verleiden

  Sport

BREDA - Martijn 'Dwerg' Schinning,, Annie van Hooijdonk, Piet Aarts, Jan Braspenning en Ben van Bilzen. Dat zijn de NAC-iconen die een hoofdrol spelen in een kort filmpje dat NAC op Facebook en Twitter plaatste. Met het filmpje probeert de club de seizoenkaarthouders  ter verleiden hun seizoenkaart te verlengen.


In het filmpje zie je de hoofdrolspelers bezig in hun dagelijkse werk, al neuriënd 'De wereld zal nog niet vergaan, zolang de liefde blijft bestaan'. Ben in het washok, Jan op het veld met het gras, Dwerg met zijn golfkarretje en Annie op haar plek achter de microfoon. NAC legt daarmee handig - en ook mooi - de link met de mensen die de club maken, in contrast tot de bekritiseerde spelers van afgelopen seizoen.  

De verkoop van de seizoenkaarten begon maandag om 13.00 uur. In de eerste vier uur gingen er iets meer dan 400 over de digitale toonbank. Een seizoenkaart kost hetzelfde als vorig jaar, al komt er wel 9% BTW in plaats van 6% bovenop. Fans kunnen kiezen voor 7,5% Eerste Divisiekorting. "Als je er geen gebruik van maakt, dan gaat het verschil naar de NAC jeugdopleiding", aldus de woordvoerder van NAC. Bij de eerste bestellingen leverde dat 1300 euro voor de jeugdopleiding op.

De huidige seizoenkaarthouders kunnen sinds deze maandag tot maandag 10 juni 23.59 uur hun kaart verlengen en daarbij hun huidige plaats behouden. Dinsdag 11 juni en woensdag 12 juni  kunnen seizoenkaarthouders van plek wisselen bij NAC. Vanaf donderdag 13 juni 09.00 uur gaan de plaatsen in de vrije verkoop. 

FOTOSERIES