Foto: Pierre Desrumeaux

Sportfestijn op terrein Decathlon moet kinderen in beweging brengen

  Sport

BREDA - Het terrein van Decathlon Breda wordt 31 augustus omgetoverd tot een heus sportparadijs voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Op het terrein zijn de kinderen welkom om mee te doen aan allerlei sporten en activiteiten. 


De activiteitenmiddag wordt georganiseerd voor kinderen die nog niet actief deelnemen aan een sport of culturele activiteit of juist willen kennismaken met andere activiteiten. Zij kunnen deze dag deelnemen aan allerlei activiteiten om te ontdekken welke sport of activiteit bij hun past. Zo kan er bijvoorbeeld worden gebokst, aan een bootcamp mee worden gedaan, gedanst, geskatet, DJ muziek worden gemaakt en circus acts worden gedaan.

Er zijn verschillende aanbieders en profs aanwezig om de kinderen diverse skills aan te leren. Zo zijn onder andere Pier 15, Mijn Dansparty, 24FitcampBreda, DJ school Breda, Grote Broer en Grote Zus aanwezig. Ook zijn de ambassadeurs van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda aanwezig: MMA-kampioen Pieter Buist zal clinics geven en International Squash professional Tessa Ter Sluis leert de kinderen hoe je haar sport goed kan beheersen.

Aanmelden is verplicht en kan via jeugdfondssportencultuur.nl/nieuws/jeugdfonds-decathlon-sportmiddag of via de aanmeldoptie in het evenement op Facebook.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief