Bart Verbruggen, tweede van links. (Fotografie: Peter Visser)
Bart Verbruggen, tweede van links. (Fotografie: Peter Visser) (Foto: Peter Visser)

Bredase doelman Bart Verbruggen opgenomen in voorselectie Oranje O18

  Sport

BREDA - Bart Verbruggen, de huidige jeugdkeeper van NAC die meetraint met de eerste selectie, is door de bondscoach van 'Nederland Onder 18' opgenomen in de voorselectie van Oranje O18. Het Nederlands elftal neemt het begin september tijdens het vierlandentoernooi op tegen Denemarken, Verenigde Staten en Mexico in Nederland.


Verbruggen begon zijn voetballoopbaan bij WDS’19 in de Haagse Beemden. De doelman behoort tot  een voorlopige selectie met daarin 35 spelers. Deze selectie bestaat voor een groot deel uit spelers die zich afgelopen zomer kroonden tot Europees kampioen. De definitieve selectie zal worden teruggebracht tot 23 spelers. Deze wordt vrijdag 30 augustus bekendgemaakt.

Programma

Donderdag 5 september spelen de Nederlandse talenten om 18.30 uur op het veld van Harkemase Boys tegen Denemarken. Twee dagen later is Verenigde Staten om 15.00 uur de opponent op het veld van Achilles 1894 in Assen. Nederland sluit het toernooi op maandag 9 september af in Harkema met een wedstrijd tegen Mexico. De aftrap van dat duel is om 18.30 uur. 

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief