NAC verhuurt in opspraak geraakte Anouar Kali op laatste moment aan Virton | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Instagram Anouar Kali

NAC verhuurt in opspraak geraakte Anouar Kali op laatste moment aan Virton

  Sport

BREDA - Anouar Kali verlaat per direct NAC Breda. Op 'deadline day' werd bekend dat de speler verhuurd wordt aan Virton. En dat is voor veel fans een opluchting. Kali maakte zich niet populair toen hij niet fit terug kwam na de zomervakantie.


Anouar Kali was voor NAC inmiddels een blok aan het been. De speler kwam niet fit terug van zijn zomervakantie, en moest apart trainen om te werken aan zijn fysieke gesteldheid. Hij haalde vervolgens de woede van veel fans op zijn hals door onder andere op instagram foto's te plaatsen van dat hij op een terrasje taart zat te eten. Veel supporters vonden de houding van de speler onprofessioneel. 

Anouar Kali gaat nu per direct aan de slag bij Royal Excelsior Virton. De 28-jarige middenvelder wordt gedurende een seizoen verhuurd aan de club die uitkomt op het tweede niveau van België. Virton heeft de optie om Kali daarna over te nemen van de Bredanaars. Kali kwam vorige zomer over van FC Utrecht en tekende een contract tot medio 2021. De middenvelder droeg het afgelopen seizoen 21 wedstrijden het geel-zwart. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is really simple, but we insist on making it complicated.

Een bericht gedeeld door Anouar kali (@anouarkali) op

Hanneke Marcelis
 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief