Foto: NAC pr

NAC viert nationale ouderendag met tribune voor 60-plussers en goedkopere kaarten

  Sport

BREDA - Vrijdag 4 oktober komt NEC op bezoek in het Rat Verlegh Stadion. Dit jaar staat het duel tegen de Nijmegenaren extra in de spotlights, want deze wedstrijd valt samen met de Nationale Ouderendag. En dat laat NAC niet onopgemerkt voorbij gaan. 60-plussers worden uitgenodigd om tegen een gereduceerd tarief, samen met de NAC OldStars, plaats te nemen op een Ouderentribune. 


Op vrijdag 4 oktober zullen de spelers van NAC worden aangemoedigd door een opvallend oud publiek. Ter gelegenheid van de Nationale Ouderendag vult NAC een hele ouderentribune met 60-plussers. De NAC OldStars, die een variant van voetbal spelen waarbij niet wordt gerend, zullen aanwezig zijn in het Rat Verleghstadion om de ploeg aan te moedigen. Ook spelen zij in de rust een demonstratiewedstrijd én lopen zij - in plaats van kinderen - aan de hand van de spelers het veld op. 

Ben je geen lid van de NAC OldStars, maar ben je wel geïnteresseerd in op een verantwoorde en gezellige manier meevoetballen? Informeer dan naar de mogelijkheden via info.teamplay@nac.nl of schrijf u in via www.nac.nl/OldStars. 

Zijn de OldStars niks voor jou, maar ben je wel 60+ en wil je tegen gereduceerd tarief op de ouderentribune zitten tijdens de wedstrijd tegen NEC?  Dan kunt u kaarten bestellen via de site. Kaarten kosten voor 60-plussers slechts 7,50 euro.

FOTOSERIES