Foto: NAC pr

NAC verwelkomt nieuwe Commercieel Manager Sander Mijnhijmer

  Sport

BREDA - NAC Breda heeft het gat dat Eric Matijsen per 1 oktober achter zal laten opgevuld. Sander Mijnhijmer wordt de nieuwe Commercieel Manager. Mijnhijmer, die nu nog actief is als Operationeel Manager bij NEC start medio december.


Mijnhijmer is al jaren werkzaam in de voetbalwereld. Na het afronden van zijn studie Business Administration aan Avans Hogeschool en een baan binnen de commerciële afdeling van The Lexson Group, kwam hij terecht bij RKC Waalwijk. In Waalwijk begon hij als Coördinator Media, Veiligheid en Operationele zaken en groeide hij door tot Manager Communicatie en Operationele Zaken. Begin 2018 maakte Mijnhijmer vervolgens de overstap naar N.E.C. Nijmegen, waar hij in eerste instantie aan de slag ging als Marketing, Media en Communicatie Manager. De afgelopen negen maanden was hij Operationeel Manager bij de Nijmegenaren.

Sander Mijnhijmer kijkt er naar uit om aan de slag te gaan bij de Parel van het Zuiden:  "Als geboren en getogen Bredanaar is het voor mij een prachtige kans om bij NAC aan de slag te mogen gaan. Tijdens de sollicitatieprocedure heb ik diverse gesprekken gevoerd met verschillende geledingen binnen de club. De afgelopen jaren is door Eric, Justin en de rest van het commerciële team geweldig werk geleverd en staat er een mooie, loyale en stabiele businessclub. Daarnaast heb ik uit de gesprekken kunnen halen dat er een hecht en ambitieus team op kantoor zit. Ik zie het dan ook als een enorme uitdaging om samen met het team en alle sponsoren verder te bouwen aan de businessclub en kijk er naar uit om aan de slag te gaan en iedereen te leren kennen."

Algemeen Directeur Luuc Eisenga: "In het geval van Eric lijkt het onmogelijk, maar iedereen is uiteindelijk vervangbaar. Alleen die geschikte vervanger moet dan wel gevonden worden. Na een grondige zoektocht zijn we uitgekomen bij Sander. Hij is in onze ogen de ideale persoon om het stokje over te nemen van Eric. Hij is jong, ambitieus, energiek en een geboren en getogen Bredanaar. Iets wat een pré is voor de functie van Commercieel Manager bij NAC. Daarnaast kent hij het reilen en zeilen van de voetballerij en is hij gelet op zijn vorige functies breed georiënteerd. We kijken uit naar zijn komst." 

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief