NAC-NEC: bijna uitverkocht Rat Verlegh Stadion en kans op periodetitel | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
NAC won thuis met 2-1 van het Kralingse Excelsior.
NAC won thuis met 2-1 van het Kralingse Excelsior. (Foto: Peter Visser)

NAC-NEC: bijna uitverkocht Rat Verlegh Stadion en kans op periodetitel

  Sport

BREDA - Vanavond is het zo ver. Dan ontvangt NAC NEC in het Rat Verlegstadion. En bij winst is NAC ervan verzekerd dat het er vandoor gaat met de eerste periodetitel. Aan de support zal dat in ieder geval niet liggen. Het stadion is nagenoeg uitverkocht. 


Wie NAC-NEC niet wil missen, moet er snel bij zijn. Want er zijn nog maar zo'n tweehonderd kaarten beschikbaar. Verder is het stadion stijf uitverkocht voor de wedstrijd waarbij NAC de eerste periodetitel kan veroveren.

NAC is momenteel koploper van de Keuken Kampioen Divisie en heeft een punt meer dan de nummers twee en drie. Dat betekent dat NAC bij winst op NEC verzekerd is van de winst van de eerste periode, en dus van play-offs voor promotie naar de eredivisie. Maar wat voor NAC belangrijker zal zijn: met de goede start van de Keuken Kampioen Divisie blijft de droom van directe promotie in stand. 

Ouderendag

Omdat het vandaag Nationale Ouderendag is, zullen het geen kleine kinderen zijn die de spelers het veld op begeleiden. In plaats daarvoor vergezellen 60+'ers de spelers. Daarnaast spelen de OldStars van NAC en NEC in de rust een demonstratiewedstrijd.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief