Foto: Stadsfotograaf Breda

Singelloop maakt zich op voor frisse editie: extra isolatiedekens ingeslagen

  Sport

BREDA - Het belooft een frisse, natte editie van de Singelloop te worden. Daardoor is de kans op onderkoeling bij de lopers groter dan vorig jaar. "We hebben extra isolatiedekens ingeslagen voor bij de finish en de medische posten langs het parcours", laat Flip Kitslaar weten.


Op de foto's van de Singelloop 2019 zie je een stralend blauwe lucht. Maar zulke plaatjes zijn er zondag waarschijnlijk niet te schieten. Het belooft een echte herfstdag te worden, en dat heeft ook de organisatie van de Singelloop door. "De voormalige orkaan Lorenzo en zijn fronten gaan de Bredase Singelloop 2019 niet een lekker warme editie maken", geeft Flit Kitslaar toe. "In combinatie met eventuele regen bestaat er een risico op afkoeling van de lopers."

Voor de medische posten langs het parcours en bij de finish zijn daarom extra isolatiedekens geregeld. Andere maatregelen blijven vooralsnog uit.

Info

Ga jij zondag ook kijken naar de AMGEN Singelloop? Of sta je zelfs aan de start? Alle info over de tijden en routes vind je hier.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief