Halve seizoenskaarten NAC in trek: B-side al uitverkocht | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Peter Visser

Halve seizoenskaarten NAC in trek: B-side al uitverkocht

  Sport

BREDA - De halve seizoenskaarten van NAC zijn vandaag in de verkoop gegaan. En die verkoop loopt hard, laat NAC weten. De B-side is inmiddels uitverkocht, en voor Vak-G zijn nog enkele plekken beschikbaar. Met de halve seizoenskaart mis van januari tot en met mei geen enkel avondje NAC meer. 


Grijp je regelmatig naast een kaart op je favoriete tribune of wil je iemand acht Avondjes NAC cadeau doen voor de feestdagen? Dan moet je vandaag een halve seizoenkaart kopen. De verkoop startte om 9.00 uur, en de B-side is al uitverkocht. 

Zekerheid
Ook dit seizoen laat de Yellow Army zien dat NAC het trouwste publiek van Nederland heeft en zit het Rat Verlegh Stadion nagenoeg iedere thuiswedstrijd tot de nok toe gevuld. Daardoor zijn de kaarten voor Avondjes NAC schaars. Zeker voor de korte zijdes, die vaak al kort na het begin van de kaartverkoop zijn uitverkocht. Zelfs de kaarten die via Secondary Ticketing worden aangeboden vliegen over de (digitale) toonbank.

Met de aanschaf van een halve seizoenkaart ben je alle acht thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie verzekerd van een plek in het Rat Verlegh Stadion, waarin je de ploeg steunt met de jacht op promotie naar de Eredivisie. 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief