NAC hervat maandag trainingen, publiek blijft verboden | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Een training van NAC vorig jaar
Een training van NAC vorig jaar (Foto: Peter Visser)

NAC hervat maandag trainingen, publiek blijft verboden

  Sport

BREDA - De spelers van NAC gaan het veld weer op. Aanstaande maandag worden de trainingen van de selectie hervat. Dat gebeurt in kleine groepjes en zonder publiek.


In Zundert wordt de komende dagen hard gewerkt om alle ruimtes COVID-19-proof te maken. Dit wil zeggen dat iedereen zich zo nog wel aan de regels kan houden en 1,5 meter afstand moet kunnen houden. Er zijn looproutes gecreëerd zodat iedereen zo weinig mogelijk fysiek contact met elkaar heeft. De kleedruimtes en de eetruimte blijven gesloten en de spelers betreden de binnenruimtes zo weinig mogelijk. Voordat de spelers op het trainingscomplex komen worden zij geacht eerst hun handen te desinfecteren. 

Tijdens de trainingen wordt de anderhalf meter regel gehanteerd. Het trainen gebeurt in kleine groepen. Ook blijven de trainingen voor onbepaalde tijd zonder publiek. De trainingen bezoeken is dus niet mogelijk.

Parels

Ook de jeugd van NAC hervat de trainingen. 11- en 12-jarigen mogen trainen zonder aangepaste vorm, dit houdt in dat zij onderlinge partijtje kunnen uitvoeren en een ‘gewone’ training kunnen afwerken. De hogere teams moeten nog wel met beperkingen trainen, zo moeten ze 1,5 meter afstand houden tijdens de training. 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief