Foto: NAC Breda Soccer Camps

Binnenkort weer NAC Breda Voetbalschool en NAC Breda Soccer Camps

  Sport

BREDA - Vanaf vrijdag 2 oktober kan iedereen weer deelnemen aan de NAC Breda Voetbalschool. Een training gericht op persoonlijke voetbalontwikkeling. Ook in de herfstvakantie kunnen voetballiefhebbers hun hart ophalen. Dan vinden het NAC Breda Soccer Camp en het Keeperskamp plaats.


Vanaf vrijdag 2 oktober vinden de jaarlijkse NAC Breda Voetbalschooltrainingen weer plaats op het sportcomplex van RKVV JEKA in Breda. De NAC Breda Voetbalschool trainingen bestaan uit een cyclus van tien weken met trainingen van 75 minuten, waarbij de focus op persoonlijke voetbalontwikkeling ligt. De trainingen zijn voor jongens en meisjes van 6 tot en met 15 jaar.

Inschrijven voor de NAC Breda Voetbalschool trainingen kan via www.nac.nl/voetbalschool 

NAC Breda Soccer Camp en Keeperskamp in de herfstvakantie 2020
NAC Breda organiseert ook in de herfstvakantie (21, 21 en 22 oktober) weer op diverse plekken een driedaags NAC Breda Soccer Camp. Deze zullen plaatsvinden in Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Ook dit evenement is voor jongens en meisjes van 6 tot en met 15 jaar. Tijdens de NAC Breda Soccer Camps en het Keeperskamp beleven kinderen 3 dagen voetbalplezier onder begeleiding van gediplomeerde (NAC) jeugdtrainers.

Inschrijven voor de NAC Breda Soccer Camps kan via www.nac.nl/soccercamps 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief