Kunstgras obstakel voor Baronie

  Voetbal

GEMERT – Baronie opende het seizoen gelukkig met de 3-1 overwinning op EVV. Vorige week kondigde trainer Peter Maas de mogelijke strubbelingen met het nieuwe kunstgras in Gemert al aan. Zondag kwamen beide ploegen niet tot scoren toe en eindigde het uitduel in 0-0.


De hoofdrol in deze wedstrijd was voor de grasmat. Niet alleen Baronie maar ook Gemert had moeite met het kersverse kunstgras. Van beide kanten oogde het spel slordig, wat voornamelijk kwam door veel balverlies. Niet geheel onlogisch, want de bal rolt en voelt anders op een kunstgrasmat.

Ook het vorige seizoen eindigde Gemert – Baronie in een gelijkspel, waardoor de slotfase van de hoofdklasse B nog erg spannend werd. Tijdens de wedstrijd van april dit jaar werd er wel gescoord en eindigde het duel in 1-1.

Afgelopen zondag ging de Bredase club met hetzelfde aantal punten als vorig seizoen naar huis en staat nu op de vijfde positie in de competitie. Cuijk, Dijkse Boys, Meerssen en Venray staan met twee gewonnen wedstrijden en zes punten nog twee punten voor op Baronie. Zondag 20 september speelt Baronie het thuisduel tegen UDI’19.

Gemert – Baronie 0-0

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief