Baronie herstelt zich knap van nederlaag

Voetbal

BLAUWE KEI – Baronie heeft zich op het eigen veld in Breda knap hersteld van de nederlaag tegen Haaglandia. De Bredanaars klopten zondag Dijkse Boys in de topklasse met 3-1.

Het team van trainer Peter Maas moest wel een achterstand goed maken. De bezoekers kwamen al binnen het kwartier op voorsprong door een goal van Ouchene. Na een klein half uur spelen bracht Hage de teams weer op gelijke hoogte: 1-1.

Na rust creëerde Baronie voldoende kansen, maar lukte het de thuisploeg niet om snel een grote voorsprong te nemen. Kerstens kopte zijn team naar een verdiende 2-1, en pas in de blessuretijd was het Linkers die voor de 3-1 zorgde. Baronie speelde toen al tegen tien man.

Baronie staat nu knap gedeeld tweede, samen met AFC, Achilles’29, Gemert en Hollandia; allen met 7 uit 4.