NAC Street League zaalvoetbal in Sporthal BRESS. foto Thaddeuz
NAC Street League zaalvoetbal in Sporthal BRESS. foto Thaddeuz

NAC Street League organiseert oudejaarstoernooi

  Voetbal

TETERINGEN – De NAC Street League organiseert ook dit jaar weer een oudejaarstoernooi. Op vrijdag 30 december spelen de teams een zaalvoetbaltoernooi in het Racketcentrum aan de Terheijdenseweg. Het toernooi start om 11:00 uur en is om 16:00 uur weer afgelopen.


Nu de winterstop is aangebroken en de teams van de Street League niet op de speelvelden spelen, is het tijd voor een binnentoernooi. Teams uit verschillende competities nemen het tegen elkaar op en strijden voor de eerste plaats. Buiten dat de winnaars van het toernooi er met de eer vandoor gaan, mogen zij ook de wedstrijd NAC Breda – Heracles op 10 april 2012 bijwonen.

Op 30 december vindt ook de aftrap plaats van de NAC Ladies Street League, de nieuwe teams kunnen op deze dag de wedstrijdtenues ophalen. De eerste wedstrijden van de competitie vinden plaats na de winterstop op 4 maart 2012, op die datum wordt ook de mannencompetitie hervat. Tijdens het oudejaarstoernooi is er voor de dames een apart toernooi. De ingeschreven teams strijden op een eigen veld om de toernooizege.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief