Rasta Ruud promofoto foto TheatricBeats
Rasta Ruud promofoto foto TheatricBeats

Rasta Ruud bezorgt eten in São Paulo

  Voetbal

BREDA - Donderdagochtend reist Rasta Ruud voor Thuisbezorgd.nl naar Brazilië om daar op een scooter de oranjesupporters en lokale bevolking eten te bezorgen. Rasta Ruud doet dit samen met de Oranje Sinterklaas, die er in 2012 naar Oekraïne ook bij was.


Vrijdag voor de wedstrijd tegen Spanje werd er al overlegd of Bart van de Ven als Rasta Ruud naar Brazilië zou gaan. De spectaculaire uitslag tegen Spanje heeft hier ongetwijfeld een positieve invloed op gehad. Dinsdag kwam de bevestiging.

Het gaat Bart vooral om de lol. “Het is gewoon lachen, we gaan er een feestje van maken.” Dat is waar het hem als Rasta Ruud om gaat: een feestje maken. “Het is geweldig hoe al die supporters reageren.”

Het is voor Bart niet de eerste keer dat hij als Rasta Ruud mee gaat naar een EK of WK. Vanaf het EK 2008 in Oostenrijk/Zwitserland is hij op alle eindtoernooien aanwezig geweest. In 2010 in Zuid-Afrika en in 2012 reisde hij met de Oranje Sinterklaas en de Oranje Piet naar Oekraïne en Polen.

Vanavond zal Rasta Ruud nog in Breda staan, de wedstrijd tegen Chili zal hij in São Paulo zien.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)

0

; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Bericht door Rasta Ruud.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief