flickr

Restaurant Los Hermanos gekroond tot kampioen van Nassaustad, Bredase horeca zint op revanche

  Voetbal

BREDA - Na een voetbaltoernooi vol strijd en passie is het eindelijk duidelijk wie binnen de Bredase horeca het beste voetballen kan. In een zinderende finale wist Irodion Los Hermanos de collega’s van Zenza met 3-2 te verslaan.


Toernooi-organisator Jaqcues  Scholten zegt dat het toernooi in Breda een van de beste is die hij ooit heeft georganiseerd. “Ongelofelijk hoe enthousiast dit is opgepikt door de mensen in Breda. Er waren bijna geen afhakers en de sfeer tijdens de wedstrijden was fantastisch.” Scholten is verder erg te spreken over de ondersteuning van Advendo en de onderlinge synergie van de horecabedrijven.

Dankzij de winst mag Los Hermanos 24 november meedoen aan het nationale Horeca Voetbal Toernooi. De kampioenen van dat toernooi krijgen, naast eeuwige roem, een volledige verzorgde reis naar Barcelona aangeboden. De trip is inclusief vlucht, hotel en bezoek aan wedstrijd van FC Barcelona tegen Atletico Madrid.

Met de winst van het Grieks restaurant komt er een einde aan een jarenlange discussie over wie zich nu de ware voetbalkampioen van de Bredase horeca mag noemen. Hoe lang Los Hermanos kan genieten van deze prestigieuze titel is nog maar de vraag, 17 november wordt het toernooi namelijk nog eens dunnetjes over gedaan.

Restaurants, cafés, loungebarren en shizatenten die mee willen doen aan het toernooi op 17 november kunnen zich aanmelden via sportmeup.nl. Horecabedrijven die al hebben toegezegd mee te spelen zijn: Humphrey's, D’n Heilige Antonius, De 3 vrienden, Dickens & Jones, De Lamme Goedzak, Hart van Breda, Parc Breda en Mise en Place. Inschrijven kost 35 euro per team. 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief