foto Matt Preston / Flickr.com
foto Matt Preston / Flickr.com

WDS'19 op zoek naar nieuwe trainer voor komend seizoen

  Voetbal

HAAGSE BEEMDEN - WDS '19 gaat op zoek naar een nieuwe trainer voor komend seizoen. Het bestuur van de club uit de Haagse Beemden heeft besloten na dit seizoen afscheid te nemen van hoofdtrainer Martijn van Wanrooy. Beide partijen gaan in goede harmonie uit elkaar, aldus het bestuur in een persbericht.


Martijn van Wanrooy was sinds het seizoen 2012-2013 hoofdtrainer bij WDS '19. Hij promoveerde met het eerste elftal in drie jaar tijd van de vijfde naar de derde klasse. Dit seizoen draait het wat moeizamer, maar ook nu lijkt het team zich inmiddels aan te passen aan het hogere niveau. "Toch is besloten om volgend seizoen met een nieuw gezicht en frisse ideeën voor de groep verder te bouwen aan het vlaggenschip van WDS. De spelersgroep kreeg dit nieuws te horen voorafgaand aan de eerste training in het nieuwe jaar", aldus de WDS-bestuurder.

WDS '19 stelt bijzonder veel waardering voor Van Wanrooys prestaties en manier van werken te hebben. "Hij kwam vanuit Tilburg als relatieve onbekende met het Bredase voetbal, maar vertrekt als WDS'er. Daar zijn we trots op."