foto Matt Preston / Flickr.com
foto Matt Preston / Flickr.com

Open dag SAB Breda met bekende straatvoetballer Soufiane Touzani

  Voetbal

BREDA - Voetbalvereniging s.v. SAB krijgt zaterdag 2 juli bezoek van Soufiane Touzani, een van de beste straatvoetballers in de wereld en bekend van zijn populaire YouTube-kanaal. Tijdens de open dag van de voetbalclub aan de Ruitersboslaan, geeft hij een show. Ook clinics van bekende trainers van NAC staan op het programma.


Naast de komst van Touzani, die meer dan 250.000 trouwe volgers heeft op zijn YouTube-kanaal, geven ook bekende trainers van NAC een clinic aan de jeugd van s.v. SAB,. Na deze clinic staan er nog twee wedstrijden op het programma. Er wordt gestart met een wedstrijd tussen sponsoren van SAB en NAC. Uiteindelijk mag de selectie van de Bredase voetbalvereniging aan de bak tegen een team van bekende oud-NAC spelers.

Verder staan er tijdens de open dag diverse activiteiten op het programma. Zo zijn KidsWonderland en Voetbalschool soccer for you van de partij, is er een pannaveldje waar wedstrijden georganiseerd worden, staat er een luchtkussen en worden er oude voetbalspelletjes als cactus schieten, gaten schieten en latje trap uit de kast gehaald.

Als extra verrassing staat er een stand van oud-lid van SAB, DJ Tiësto.Soufiane Touzani in actie