Logo bredavandaag.nl

Kouder met enkele buien

  Weer

Weersverwachting voor zaterdag 5 november 2016

Algemene luchtdrukverdeling
Een lagedrukgebied boven de Noordzee domineert het weer het gehele weekend. Vanaf maandag neemt het Scandinavische hogedrukgebied het roer terug over.


Verwachting voor zaterdag
Aanvankelijk overheersen de wolken, maar gaandeweg de ochtend wordt het wisselend bewolkt. Zon en wolken wisselen elkaar dan af, lokaal kunnen er enkele regenbuien vallen. De westenwind is meestal zwak en het kwik houdt het bij een graad of 10 wel voor gezien. Voor het gevoel dus fris weer.

Het weer voor de volgende dagen
Op zondag is het wisselend bewolkt met enkele lokale regenbuien. Een verdwaalde hagelbui is niet uitgesloten. De noordwestenwind waait gemiddeld matig tot vrij krachtig (4 tot 5 Beaufort). Met 8 graden maximaal is het nog wat frisser als op zaterdag. De wind draait maandag  bij naar het noorden en neemt iets in kracht af (3 Beaufort). Het is opnieuw wisselend bewolkt, maar de buien blijven beperkt tot een enkel lokaal buitje. Maxima omstreeks 8 graden. In de nacht naar dinsdag kan het mogelijk een graadje vriezen. Overdag meestal droog met zon en ca 7 graden. Er staat dan een zwakke noordenwind. Op woensdag wolken en zon, maar droog. Er steekt een matige zuidoostenwind op en het voelt schraal aan.

Zo was het weer vrijdag 4 november 2016
Maximumtemperatuur 9,9 graden
Minimumtemperatuur 5,4 graden
Neerslag: droog
(Waarden gemeten op weerstation Haagse Beemden)

Weersverwachting opgesteld vrijdag 4 november 2016 om 23.00 uur

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief