Logo bredavandaag.nl

Zonnig en koud na lokale ochtendmist en algemene vorst

  Weer

Weersverwachting voor dinsdag 29 november 2016

Algemene luchtdrukverdeling
Een hogedrukgebied met centrum boven de Noordzee verplaatst zich dinsdag naar onze omgeving. Het is rustig en koud weer. Woensdag zakt het hoog zuidwaarts weg en gaat de wind van zee waaien. Het wordt dan zachter.


Verwachting voor dinsdag
De nacht naar dinsdag verloopt helder en het koelt flink af. Het kan lokaal wel tot 5 of 6 graden vriezen. Lokaal ontstaat aanvriezende mist en evenzo lokaal zijn er gladde weggedeelten. Na autoruiten krabben, lokale mist en gladheid volgt een zonnige, maar koude winterdag. De wind waait met 1 of 2 Beaufort zwak uit het oosten. De maximumtemperaturen komen niet veel hoger dan 2 of 3 graden  boven het vriespunt uit.

Het weer voor de volgende dagen
De nacht naar woensdag verloopt ook helder en behoorlijk koud. Na een zonnige start verschijnen in de loop van woensdag wolkenvelden vanuit het noordwesten. De wind draait naar het westen en wordt met 3 Beaufort matig. De aangevoerde lucht is een stuk zachter zodat het in de middag zo’n 6 graden wordt. De nachtelijke vorst is vanaf donderdag verdwenen. Het is donderdag meestal grijs en bewolkt. Soms kan er wat motregen vallen.  De westenwind is met 3 of 4 Beaufort matig. De middagtemperaturen hangen rond de 8 graden. Op vrijdag weinig verandering ten opzichte van donderdag. Opnieuw veelal bewolkt, soms wat motregen bij 8 graden. Enige verschil is dat de wind meer uit het noordwesten gaat waaien.

Zo was het weer maandag 28 november 2016
Maximumtemperatuur 2,9 graden
Minimumtemperatuur min 0,5 graden
Neerslag: droog
(Waarden gemeten op weerstation Haagse Beemden)

Weersverwachting opgesteld maandag 28 november 2016 om 23.00 uur

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief