Logo bredavandaag.nl
foto Nico Koevoets
foto Nico Koevoets

Komende dagen veelal rustig en bewolkt

  Weer

Weersverwachting voor dinsdag 13 december 2016

Algemene luchtdrukverdeling
Een uitgestrekt gebied met hoge barometerstanden boven het vasteland van Europa zorgt de komende dagen voor rustig weer. Af en toe kan een zwak regenfrontje tot onze omgeving doordringen. Nederland ligt aan de westflank van het hogedrukgebied zodat zachte lucht wordt aangevoerd.


Verwachting voor dinsdag
In de nacht naar dinsdag regent het af en toe door de passage van een zwak regenfrontje. Begin van dinsdagochtend kan het lokaal nog even regenen, maar nadien is het overdag een tijdje droog. Het blijft wel bewolkt. Laat op de middag en in de avond gaat het opnieuw regenen. De wind waait gemiddeld met 3 Beaufort matig uit het zuiden tot zuidwesten. Maximumtemperaturen rond de 10 graden.

Het weer voor de volgende dagen
Woensdag is het bewolkt, maar meestal droog. Alleen in de vroege ochtend kan lokaal nog een licht buitje vallen. De wind waait zwak uit het zuiden bij maxima rond 9 graden. Later op de dag kan er vanuit België een enkele opklaring voorkomen. Donderdag en vrijdag blijft het rustig weer met meestal veel wolken. Regen wordt die dagen niet verwacht. Plaatselijk kan het tijdelijk opklaren. De wind gaat zwak tot matig uit het zuidoosten waaien en beide dagen schommelen de middagtemperaturen rondom de 8 graden.

Zo was het weer maandag 12 december 2016
Maximumtemperatuur 8,2 graden
Minimumtemperatuur 3,7 graden
Neerslag: droog
(Waarden gemeten op weerstation Haagse Beemden)

Weersverwachting opgesteld maandag 12 december 2016 om 21.00 uur

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief