Logo bredavandaag.nl
Wisselend bewolkt, Chassépark Breda
Wisselend bewolkt, Chassépark Breda (Nico Koevoets)

Buiig en koel

  Weer

Weersverwachting voor maandag 18 september 2017

Algemene luchtdrukverdeling

Een klein lagedrukgebiedje ligt juist ten noorden van Nederland. Er omheen draaien diverse buienlijnen over onze omgeving.

Weersverwachting voor maandag
Viel het gisteren, zondag, wel mee met de buiigheid in de regio West-Brabant, vandaag zal dat anders zijn. Het is aanvankelijk nog overwegend droog. Vanaf tweede helft van de morgen is het wisselend bewolkt met soms wat zon, maar ook talrijke buien. De wind waait zwak tot matig, gemiddeld met 2 of 3 Beaufort, uit het zuidwesten. Het is koel weer met maximumtemperaturen tot 15 graden.

Het weer voor de volgende dagen
Dinsdagochtend wisselend bewolkt met nog kans op enkele buien. In de loop van de middag overwegend droog met bredere opklaringen. De wind waait gemiddeld matig met 3 Beaufort uit het noordwesten. De temperatuur boekt een graadje winst naar 16 graden. Woensdag wordt het na het optrekken van lokale mistbanken en nevel meestal droog weer. Zon en wolken wisselen elkaar af. De zuiden- tot zuidwestenwind is meestal zwak. Maxima rond 17 graden.
Donderdag wordt het na een frisse start met lokaal mist opnieuw droog weer met nu en dan zon en wolken. De wind komt dan zwak uit het oosten en het kwik stijgt naar een graad of 18.

Zo was het weer op zondag 17 september 2017
Maximumtemperatuur 17,1 graden
Minimumtemperatuur  3,9 graden
Neerslag: droog
Weersverwachting opgesteld maandag 18 september om 09.00 uur
 
FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief