Logo bredavandaag.nl
Wegtrekkende buienwolken bij de Asterdplas
Wegtrekkende buienwolken bij de Asterdplas

Licht wisselvallig

  Weer

Weersverwachting voor maandag 2 oktober 2017


Algemene luchtdrukverdeling
Een lagedrukgebied boven het noordelijk deel van de Noordzee bepaalt het weer in Nederland. Ze stuurt tamelijk frisse zeelucht naar onze omgeving.

Weersverwachting voor maandag
De dag begint met vrij veel wolken en mogelijk nog een lokaal licht buitje. Al snel gedurende de ochtend breken de wolken en wordt het wisselend bewolkt. Soms zon, soms wolken. Het is grote delen van de dag droog, in de loop van de middag is echter een enkele lokale bui niet uitgesloten. De zuidwestenwind is gemiddeld matig met 3 of 4 Beaufort. De wind is bij vlagen sterker tot zo'n 60 km/u. De maximumtemperaturen schommelen zo rond de 16 graden.

Het weer voor de volgende dagen
Dinsdag zijn er wolkenvelden, maar soms schijnt ook de zon. Het is veelal droog weer. Er staat een matige wind uit westen of noordwesten van gemiddeld 3 Beaufort. Maxima rond 15 graden. Op woensdag weinig verandering. Er hangen wolkenvelden boven de regio, maar de zon krijgt ook enige ruimte. Het is droog bij een matige westenwind. Middagtemperaturen omstreeks 16 graden. Donderdag aanvankelijk bewolkt en enige lichte regen of motregen. Gaandeweg de dag droger en ook enkele opklaringen. De wind blijft matig uit het westen waaien en ook de temperatuur blijft onveranderd bij de 16 graden.

Zo was het weer op zondag 1 oktober 2017
Maximumtemperatuur 17,5 graden
Minimumtemperatuur  9,9 graden
Neerslag: 0,2 mm

Weersverwachting opgesteld zondag 1 oktober om 23.00 uur

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief