Logo bredavandaag.nl
Fraaie herfstkleuren langs de Bredase singels.
Fraaie herfstkleuren langs de Bredase singels. (Nico Koevoets)

Bewolkt en zacht

  Weer

Weersverwachting voor dinsdag 31 oktober 2017


Algemene luchtdrukverdeling
Een hogedrukgebied boven Frankrijk breidt langzaam haar invloed noordwaarts uit. Eerst woensdag krijgt ze grip op het Brabantse weer. Dinsdag passeert nog een zwak warmtefront.

Weersverwachting voor dinsdag
Het is meestal grijs bewolkt weer met wolkenvelden. Het is grotendeels droog weer, een lokaal licht regenbuitje in de loop van de dag is echter niet uitgesloten. Net zo lokaal is de kans op een zonnige knipoog. De zuidwestenwind is met 2 tot 3 Beaufort zwak tot matig. Maximumtemperaturen rond de 12 graden.

Het weer voor de volgende dagen
Woensdag begint de dag met laaghangende grijze wolken en/of lokale mist. Gaandeweg de dag opklaringen met zon. November maakt een zachte start met 14 graden. De zuidwestenwind is met gemiddeld 2 Beaufort zwak. Donderdag eerst nog wat zon, geleidelijk toenemende bewolking met in de loop van de middag enige regen. De westenwind waait met 3 Beaufort matig. Maxima rond 13 graden. Vrijdag start, bewolkt, later ook enkele opklaringen en meestal droog. De wind waait zwak, 1 Beaufort, uit zuidwest of zuid. Met kwikstanden van 12 of 13 graden blijft het aanhoudend zacht.

Zo was het weer op maandag 30 oktober 2017
Maximumtemperatuur 11,7 graden
Minimumtemperatuur  3,3 graden
Neerslag: 0,7 mm

Weersverwachting opgesteld maandag 30 oktober om 22.00 uur

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief