Logo bredavandaag.nl
Winters getinte bui boven Breda
Winters getinte bui boven Breda (Nico Koevoets)

Bewolkt en een beetje regen

  Weer

Weersverwachting voor dinsdag 14 november 2017


Algemene luchtdrukverdeling
Aan de noordflank van een hogedrukgebied over het westen van Frankrijk trekt een zwak warmtefront over Nederland en België.
Het front hoort bij een IJslands lagedrukgebied.

Weersverwachting voor dinsdag
Het eerste deel van de nacht naar dinsdag kende afnemende buiigheid. De temperatuur daalde landinwaarts in de regio naar zo'n 2 tot 3 graden, langs de waterkant in het westen naar 6 graden.
In de nanacht komen er wolken, mogelijk nog dun en gebroken genoeg om in de ochtend lokaal een beetje zonneschijn te geven. Daarna snel bewolkend en uiteindelijk valt er gaande de dag lokaal wat lichte regen of motregen. De wind waait matig uit het zuidwesten met gemiddeld 3 of 4 Beaufort. Maxima rond 11 graden.

Het weer voor de volgende dagen
Woensdag hangen er veel wolken boven Brabant. Het is grijs weer met soms lokaal wat lichte regen of motregen, maar ook lange droge perioden. De wind is zwak en veranderlijk. Maximumtemperaturen opnieuw rond de 11 graden. Donderdag begint bewolkt, maar gaandeweg komen er ook enkele opklaringen. De zuiden- tot zuidwestenwind is met 2 Beaufort. Middagtemperaturen met 12 graden een fractie hoger.

Zo was het weer op maandag 13 november 2017
Maximumtemperatuur 10,5 graden
Minimumtemperatuur  3,4 graden
Neerslag: 1,7 mm

Weersverwachting opgesteld maandag 13 november om 19.00 uur

 



FOTOSERIES







NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief