Logo bredavandaag.nl
Een opkomende regenbui. Foto: Nico Koevoets.
Een opkomende regenbui. Foto: Nico Koevoets.

Boterzacht

  Weer

Weersverwachting voor dinsdag 21 november 2017


Algemene luchtdrukverdeling
Een warmtefront horend bij een omvangrijk lagedrukgebied boven de Atlantische Oceaan trekt over Nederland noordwaarts. Achter dit front stroomt zeer zachte lucht naar onze streken.

Weersverwachting voor dinsdag
Het is meestal grijs bewolkt weer met tijdens de ochtenduren lichte regen en/of motregen. Gedurende de middaguren wordt het droog, maar het blijft bewolkt. De zuidwestenwind is matig, met gemiddeld 3 Beaufort. Maxima rond 13 graden.

Het weer voor de volgende dagen
Woensdag start de dag bewolkt, maar gaandeweg de dag komen er opklaringen met zon. Het blijft droog en de wind waait matig, gemiddeld met 3 of 4 Beaufort uit het zuidwesten. Het wordt zeer zacht voor de tijd van het jaar met zo'n 14 graden. Donderdag meestal veel wolken met later op de dag kans op enige regen. Het is dan aanhoudend zeer zacht met een matige zuidwestenwind en temperaturen tot 13 graden. Op vrijdag veel wolken met soms wat regen. Zwakke tot matige zuidwestenwind en 11 graden. Zaterdag met 9 graden minder zacht. De zuidwestenwind draait naar noordwest. Aanvankelijk is het bewolkt met regen, later volgen ook enkele opklaringen.

Zo was het weer op maandag 20 november 2017
Maximumtemperatuur 12,0 graden
Minimumtemperatuur  3,9 graden
Neerslag: 4,0 mm

Weersverwachting opgesteld dinsdag 21 november om 09.00 uur

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief