Logo bredavandaag.nl

Koude winterdag

  Weer

Weersverwachting voor woensdag 7 februari 2018


Algemene luchtdrukverdeling
Woensdag bevindt Nederland zich in een soort van niemandsland tussen hogedrukgebieden boven de Britse eilanden en Rusland enerzijds en een lageddrukgebied nabij Italië.

Weersverwachting voor woensdag
De nacht naar woensdag brengt de laagste temperaturen van de winter tot dusver. Onder een heldere hemel koelt het lokaal af naar min 5 tot min 6 graden. Woensdag overdag is het zonnig, droog en koud. In de loop van de dag kan er wel wat onschuldige bewolking voorbij drijven. De noordenwind is zwak tot matig met gemiddeld 2 of 3 Beaufort. In de middag geen hogere maxima dan plus2 graden. Het voelt koud aan in de wind.

Het weer voor de volgende dagen
Donderdag opnieuw meestal zonnig en droog. Minima in de nacht tot ca min4 graden, overdag middagmaxima tot plus3 graden. De wind gaat zwak tot matig waaien uit het zuidwesten. Vrijdag eerst opklaringen, in de loop van de ochtend bewolkt gevolgd door enige natte sneeuw of regen. De wind waait met 3 of 4 Beaufort matig uit het zuidwesten. In de nacht vriest het nog licht tot min2 graden, 's middags wordt het al plus4 graden. Zaterdag afwisselend zon en wolken. De wind waait matig uit het zuidwesten en het kwik klimt naar een graad of 6.

Zo was het weer gisteren, dinsdag 6 februari 2018
Maximumtemperatuur   plus1,2 graden
Minimumtemperatuur   min4,7 graden
Neerslag                            droog

Weersverwachting opgesteld dinsdag 6 februari om 22.00 uurFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief