Logo bredavandaag.nl

Wisselvallig Paasweer

  Weer

Weersverwachting voor Paaszondag 1 april 2018


Algemene luchtdrukverdeling
Nederland ligt in een weerkundig nomansland tussen lagedrukgebieden op de oostelijke Atlantische Oceaan en boven het oosten van Europa en hogedruk nabij IJsland en boven Italië.

Weersverwachting voor Paaszondag
Aanvankelijk is het bewolkt met in de vroege ochtend mogelijk nog een beetje regen. Gaandeweg de ochtend droog, het blijft echter nog geruime tijd bewolkt. Later op de middag geleidelijk ook wat opklaringen. De wind waait met gemiddeld 2 of 3 Beaufort zwak tot matig uit het zuiden. Met ongeveer 9 graden is het frisjes te noemen.

Het weer voor de volgende dagen
Paasmaandag begint droog met mogelijk in de vroegte nog een beetje zonneschijn. Al snel neemt de bewolking toe, in de middag en avond gevolgd door regen. De zuidenwind is met gemiddeld 3 Beaufort matig en voert warmere lucht aan. Maxima tot 12 graden. Dinsdag overheersen wolken. Midden op de dag tijdelijk mogelijk enkele opklaringen. Verder staat er een matige zuidenwind van 3 tot 4 Beaufort. Het wordt met 13 graden nog wat zachter. Woensdag draait de wind van zuid naar zuidwest en blijft matig van kracht. Het is bewolkt met regen overgaand in buien met soms zon tussendoor. Middagtemperaturen rond 14 graden.

Zo was het weer gisteren, zaterdag 31 maart 2018
Maximumtemperatuur    12,3 graden
Minimumtemperatuur     2,2 graden
Neerslag                             10,0 mm

Weersverwachting opgesteld zaterdag 31 maart om 22.00 uurFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief