'Het blijft kunst mooie beelden te maken'

Zakelijk

BREDA - Ondernemers in Breda, er zijn er genoeg. Maar wat doen ze nu eigenlijk en wie zijn ze? In deel 1 van een serie, fotograaf Perry Roovers.

Perry Roovers is een 45-jarige fotograaf. Hij opereert onder de naam Perry Roovers Fotografie. Eerder was zijn bedrijf bekend als ‘Yourephoto’. “Maar dat is veranderd, ik wil me nu richten op naamsbekendheid.”

Inmiddels bestaat zijn bedrijf zes jaar. “Toch ben ik er nog niet. Ik wil uiteindelijk helemaal zelfstandig van de fotografie kunnen leven, er bij wijze van spreken 24 uur per dag mee bezig zijn.”

Naast zijn beroep als fotograaf is Roovers ook beheerder van Zakencentrum Heuvel 100. “Dat doe ik nu een paar maanden. Het onderhoud, reparaties enz. zijn voor mijn rekening. Maar fotograferen vind ik toch het leukst. Het blijft een kunst om mooie beelden te maken en daardoor bekend te worden als fotograaf.”

De fotograaf is zelf een echte Bredanaar. Op de vraag wat Breda voor hem betekent, antwoordt hij: “Breda is een stad met veel uitdagingen en zeer prettig om te wonen en leven. Het is echt mijn stadje!”

Meer info:
www.yourephoto.nl